andra avenyn

ska jag kolla på nu, missade det förut..är ju för faen säsongsavslut!!!
kom precis hem från filmmys hos melina & sarah.. såg pinapple express, vart grym ju! älskar james franco,den hunken!
föresten, en annan sak som är grym är att min syster carro träffade john waters i helgen!!! coolt eller huur???!
ska ju också givetvis berätta för alla som inte vet att fotvård är SÅÅå skönt!! alla borde görat. mina fötter är som sammet. mhm!

imorgon blir det nog en liten go picknick i solen och sen eventuellt en tripp till älsklingen min,. Caroline kommer även hem o hälsar på en sväng här mitt på dagen. blir mysigt! Pusss & godnatt sötknoppar



godmorgon

gick upp tillsammans med jonas halv 7 idag, kors! så nu ligger jag på soffan o är trött.. kanske ska sova en timma innan fotvården. haha, ja, jag ska på fotvård idag kl 11. ska bli sjukt skönt! mamma ska dit också, hihi.
Efter det kankse någon där hemma vill gå o fika med mig eller nåt? 

call me!! Puusss.




bu


sol& musik på förmiddagen & sen go fest för emily & bella på kvälla!



Har vart himla dåligt med bilder i denna blogg, men ska bli ändring på det tror jag!
Men nu ska jag äta kvällsmat o sen kolla ballar av stål med baby. Puuusss

vilket drag!

ja vilket drag det blev igår! vart jättetrevligt på vasa viktoria och sen fortsatte vi till bryggeriet o sen vidare till camillas mamma & leif i askim.. herregud, fest hela natten med dom! alltid lika kul!

nu kollar jag på Söndagsparty, love filip & fredrik! sen ska jag till älsklingen! :)

Pusshej & godnatt!

Sommar

Skriver varje dag om det underbara vädret, men det gör mig så lycklig! har suttit ute o solat o nu blir det lite lunch och sedan ska jag göra mig redo för kvällen! Kommer bli en grym kväll ju! :)

Igår hade vi också kul, vart lite grillning o öl hos linnea, blev lite mer än tänkt, som vanligt, men mår ändå som en lärka nu o det är ju det viktigaste!

Nu: tortellini med ädelost. Mums!

Puss ha en fin kväll!

underbar fredag

grymt väder o nu ska jag ut o lägga mig på en filt med mp3n och nya Damernas Värld!
ikväll blir det kanske lite grillning..? vi får väl se. Ha en fin dag i solen kompisar, puss okram.

Sova på soffan

finns det egentligen något skönare? dock inte lika roligt när man vaknar EFTER sitt favoritprogram och inser att man missar det.. men då är det tur att datorn finns en stund. fast ska snart sova på riktigt, ligger redan så gött i sängen.

Kom ganska nyss hem från en teater, som vart grym! Dom Andra hette den och byggde på gamla goa Kent-låtar, vart sjukt mycket bättre än väntat.. Jag mamma o pappa mötte upp med Carro och Stefan, vars dotter är en av dom som skrivit och regisserat pjäsen. Den kommer tillbaks igen i höst, eftersom den har blivit en sån stor succe, då tycker jag ni ska hålla ögonen öppna och gå på denna grymma teater!
Dessutom läste jag precis nu att Kent ska släppa en ny skiva, ska bli spännande!

Idag har varit en go dag i solen, har struttat runt med Emelie, eller mest suttit i solen egentligen.. hälsade på Isac uppe på hans jobb o hade det gött med wienerbröd :)

Nu blir det lite bloggläsande innan john blund kickar in! Puss och godnatt!







shit

vad veckorna går fort?! snart är det redan helg igen o på lördag blir det skoj! 20grader, sol, uteservering, god mat & massa gott o dricka.
kollar på Efter Tio nu och där är en brud som bor i helt ensam i en grotta på gotland från maj till oktober varje år, hon har tre barn och en man?? men hallå? hur kan man göra det? men hon är hemma o hälsar på ibland. haha.

igår var fin dag, började hos älsklingen i göteborg o sen åkte vi hem ihop o jag gick o träffade Carro, Sarah och Emelie på stan..vi gick där i många timmar tills vi tillsammans med jonas avslutade med en fin pizza på kungens! sen gick vi lite till på stan & sen blev det några öl o Lika Par Leka Bäst hemma hos Emelie & Isac. kulkul!

nu ska jag göra mig iordning o ge mig ut i solen! Puss

måndag

en svår dag för många vänner idag..ska iväg och fika med alexandra nu. så obegripligt ledsamt när sånt här händer, vad skall man göra? vad är det som händer undrar man? som du skrev emelie, det är så viktigt att bara finnas till nu och man hoppas på att man kan göra saker & ting iafl lite lättare.

vi hörs sedan. Puss på er vänner, ta hand om varandra!

morrrrs

tjena, lite bakissega här idag. jag jonas o melina har legat o kollat på robinson & nu är det talang!
igår vart en grym kväll ju! rickard överaskade och kom hem från egypten, äntligen! woho! lite partaj här hos jonas & killarna, dock inte jonas badade i ån. usch vad äckligt. Bastu blev det också! jag brände hela handen ajajaj, det känns idag.
nu ligger jag här o funderar på om jag ska äta mc donalds idag, eller om jag ska vara duktig o laga något..hm

vad händer idag? puws






 

japanese boy

sitter med lappisen på jonas altan oh så skönt det är. ska snart med la familia till ingared och äta finmiddag hos bergströms, för att fira sarah lite grann & ha det fint. sen hoppas jag på en öl eller två, blir härligt. älska vädret.
mamma & pappa kom hem igår och var bruna som pepparkakor o hade haft det så bra.

ha en fin kväll kompisar, vi kanske ses ikväll! Puuuss& kram cilli.



Uppe med tuppen

Javisst, tidigt uppe idag med. grymt väder & ska snart ut och sätta mig i solen. först ska jag panta burkar & kanske köpa mig en cola.. eller en tidning. hm.
j är i skolan, vill att han ska komma hit till mig nu! :)
igår vart det en öl eller 5 ute i solen, sen kom moa & det blev fläkthäng. mysigt & längesen, du & jag vännen!

Nä! nog med datande för nu.
Puss





myyyyysig morgon!

åh vilken mysig start på dagen, vaknar bredvid en varm jonas & går upp kl 8. o äter frukost ihop! tyvärr vart han tvungen att åka till skolan nu, men jag ska ändå till simhallen & bada med Tilde & caroline sen.
ingefära & apelsinmarmelad, guud vad gott! nu ska jag ut & ta en cigg & sen när jag kommer in ska jag äta hallonsorbet & kolla på Efter Tio, älskar det programmet, dock inte malou, men Carolina Gynning gästar idag & henne älskar jag!

Ha en underbar dag i solen vänner, Puss


Godkväll!

Här vart det lite dött nu ju!
Har städat idag, mamma o pappa kommer ju hem nu redan på fredag kväll, dom har varit borta i tre veckor och herregyyyd vad fort tiden har gått!
Men nu mysig hemmakväll, fast först ska jag & j till willys o handla hallonsorbet och ramlösa. mysigt väder nu! o till helgen vart det sol igen hörde jag?? härligt!

emeeeliie kristofferssoon, är du här inne o läser tro?? vi får ses nu snart i dagarna o hitta på något mysigt! :)

Puuss på er mina vänner!

hi

Första glaset vin är i maggen och nu går jag och köper cigg! Sen kanske camilla o andre kommer hit och sitter i solen med oss en stund?? vore mys. Puuss


Sol

Har precis suttit på utsidan o lapat lite sol! härligt att det sprack upp lite grann! Gubbarna har knäckt första ölen och ska ha lite grillpartaj här ikväll, då vet man att våren är här.
Själv ska jag förmodligen hem till therese och förfesta lite och sen eventuellt hotellet, kan inte påstå att jag är så sugen men man vet ju hru det brukar bli! :) Kan bli skoj!
Vad ska ni hitta på idag?




Kings of leon - Sex on fire


Puuussis

Mys

Ikväll är det myskväll hära, jag & jonas lite rödvin o varma mackor. Satt här ute och tog en öl med Melina förut, trots att det inte var speciellt soligt vart det ju hur skönt som helst ute! 16grader ju, i skuggan! gööött

my baby and i

och en bild på melina och mig hos niclas i fredags!



Puuss & godnatt!

blopp

Idag kommer dessa pjucks hem till mig, hoppas dom passar! Ska snart traska och hämta dom, samtidigt ska jag handla lite. Fast först vore bra om jag klär på mig först.
Syster o barnen kommer hit till mig i eftermiddag och ska sova här, blir mysigt.. slipper jag sova själv!

Huuuugs!


Wipe out!

hahahahahha garvar ihjäl mig åt wipe out. kommentatorerna for the win!
HAHAH

camilla!

se vad jag hittade. haha, lite trötta ögon! puss vännen

mmmat

potatisgratängen står i ugnen och ser sjukt smarrig ut måste jag säga!
mmm, vad gott!
vad gör alla ikväll? kom till miiig & hälsa på mig om ni vill!

Pusis

morrnmorrn

Nu ligger jag här på soffan, är sjukt sugen på potatisgratäng.. ska nog hem och göra det sen.
är hos jonas nu, melina sov här i natt eftersom vi däckade på tåget och melina missade sin hållplats. haha
Lite bakis & skakis idag, fast inte så farligt som det borde vara kanske. Vart en najs utekväll iafl tjejerrr!

nejgud, måste ha potatisgratäng nu!! mmmm

Puss &kram

hejhej

ingen plattång, inget smink! kan vara skönt ibland. nu beger jag mig till jonas,antingen blir det myskväll där, eller så blir det rödvin..hmm! Puss

Fredag!

Härligt med fredag!
Gårdagen var jättemysig, blev dock ingen tapasrestaurang utan det blev La Gondola, alltid ett säkert kort.. Jättemysiigt, sen begav vi oss till OLearys med Jonas klasskompisar, det var trevligt även fast vi nu i efterhand kan känna att det vore mysigare att vara ensamma, bara jag & jonas! så blir det kanske ikväll istället? Om det inte är någonting som händer?

Nu ska jag iafl in och tvätta håret!
Och föresten fick jag ett trevligt kuvert från skatteverket idag, hade verkligen inte räknat med att få någonting tillbaks på skatten, men blev iafl 2500! :) det är såklart välkommet!

Puss&kram kompisar

tjena!

Vilken underbar dag! idag igen! Och dessutom är det min och Jonas 4års dag idag & det ska bli så mysigt..
Tapas & rödvin, på uteservering! Kan inte bli så mycket bättre. Älskar dig puppi! Vi ses om en stund!

Vad ska ni göra idag kompisaar?
Puss

godnatt

hej på er! jag och melina sitter här och kollar på medium, är sjukt sugna på något gott, typ mcdonalds??
men snart blir det väl natten och imorgon ska jag och jonas fira vår 4 årsdag med tapasrestaurang och vin. Fast först en öl eller två med jonas classmates! :)

Huuuur grymt väder idag föresten?? ingen lär väl ha missat det, men.. :P fy fan vad underbart! tshirt på uteservering.. mm.

Godnatt! Puss kompisar

RSS 2.0