greece

packar,packar,packar.. känns ändå hela tiden som man  glömt någonting. hur många gånger ska man behöva dubbelkolla liksom?? får helt enkelt tro att jag har det viktigaste! åker inte förens på efteermiddagen heller så har ju lite tid imorgon.

nu ska jag gå och möta jonas och sen till statoil för att handla ramlösa & tidning till planet maybe. sen blir det myspys kväll hära, kommer ju sakna min fina jonas förståss! men en vecka går ju så fort ändå.. ska bli så härligt! :)
han ska även hjälpa mig att skriva ett cv lite snabbt, har ett jobb jag ska söka!!! jag håller verkligen tummarna för detta jobb!


har också träffat godingen Havanna idag ju, o om hon var söt på bilderna kan ni ju gissa att hon var söt i verkligheten? herreguuud vilken liten docka!! så himla fin liten familj! :)
emelie föresten, carro glömde sina brillor hos er förut, så om ni är hemma imorgon förmiddag springer jag snabbt upp & haffar dom innan vi far! :) ringer imon!


Puuss & godnatt vänner!




morrrrn

when looove takes oveeer, yeeeaiyeeah!







lite bilder från semestern med familjerna vid båstad nu förra veckan. bodde såå fint, precis PÅÅå stranden! grillning o drinkar eveery day. supermysigt. här får ni en liten sneakpeak, resten av bilderna lägger jag nog upp på fb.


nu ska jag försöka få packat och sen bär det av till familjen kristoffersson/rattner. Puss!!



underbart!

först, GRATTIS våra fina  vänner, Emelie & Isac till er underbara Havanna! så underbart bedårande söt, ni har verkligen lyckats hörni :) längtar tills imorgon då vi får träffa er lilla familj! :) carro kommer till stan imorgon så ska vi träffas allihop & mysa!

jonas är på "jobbet" eller sin praktik här i stan, där ska han hålla till nu i 10 veckor! så jag sitter hos honom o kikar lite på datorn.. har egentligen inte tid, måste hem o packa, fixa alla småsaker & gå till apoteket innan vi åker på torsdag.
men det hinner jag, brukar vara så här ju. sista sekund. så verkar det vara för de allra flesta ju!

föresten,drömde att jag var o hälsade på dig i natt merikan. miss u kompis!
snart får du besök på riktigt iafl, kul för eeer :)


nu ska jag snabbt slänga på mig kläder, koka ägg och sen in till stan!
Puuuss&kram!


howdy

emelie o barnen gick precis, dom har varit här sen igår. jättemysigt :)
blir dock lite trött i huvudet och om ett tag ska jag åka till båstad.. melina kommer hit o hämtar mig, ska packa lite grann först och träffa jonas! blir bara borta tills på lördag o då hittas det väl på någonting verkar det som!

ska bli gött att sitta  i solen ikväll & bara slappa o ha det fint, skönt att komma ifrån alingsås!! har ju jobbat hela hela sommaren så har växt fast här nu.. nästa vecka åker jag o carro ju.. till grekland. 40grader är det där nu. det blir fint vet ni. & emelie, innan dess vill vi att ungen ska komma!! :) vi åker på torsdag ;)

nu blir det slänga soppor o ta en cigg. hejsvej!

jonas är bäst.
puws


birthday!





lite pose dagen till ära!
hittade en bra inställning på kameran, har ju inget redigeringsprogram så det var la bra!
nu ska jag ut i sola! puss

jaa må hon leva!

idag är det maah day! och pizza-anders förstås. vi fyller ju på samma dag! grattis kompis!!
mamma o pappa ringde precis och sjöng för mig, dom är inte här ju.. är i båstad! känns så trist att vara själv på sin birthday.. jonas var ju här förut men han vart ju tvungen att fara till skolan! jaja, något mysigt gör vi väl sen :) fint väder också. härligt



corny bild, har förstått att det är himla modernt med dessa runda Ray Ban brillorna, jag ser ut som en uggla i dom. corny, i tell you, Cornyy!!!


gammel bild från ucam.

hörs sen,pussss

ramlösa

min nya last. kan dricka hur mycket som helst

igår vart det kalas här, som sen rundades av på frid och fröjd faktiskt, sen lite balkongsnack med jonatan hos jonas. jättemysigt!
fick massa fint förstås, bland annat en symaskin av mamma o pappa! så nu är det dags att börja sy lite kul grejjjor. måste bara handla tyg först. kul haa! :)
är förkyld idag, det är inge kul alls.. hoppas jag är frisk tills på tisdag bara. inte kul att vara sjuk på sin födelsedag ju!

nu blir det en dusch sen filmkväll hos baby tror jag! Puuussis




dress you up


bild från fika med emelie häromdagen.. på mysigaste fiket.


haj!!



hallihallå

sitter här hemma efter en god frulle och har städat mitt rum för fulla muggar. ska ha kalas här för mig idag, fyller ju 20 på tisdag! höhöh,, mamma står och bakar tårta och vi ska snart börja göra maten.. gottigott.
under nästa vecka kommer vi nog hänga en del i båstad där mamma o pappa plus bergströms har hyrt en stuga precis vid haveee! mysigt och sen veckan därpå, åker jag o carro till grekland. längatr sååå.

kankse blir att träffa emelie o isac och stockholmsfolket i helgen,kanske till och med ikväll efter allt ståhej här?? vem vet. får se :) och emelie och isacs bebis längtar man efter såklart.

Pusspåer!

mys m besök

emelie & isac vart precis här och spontanhälsade på! -sånt gillar vi. alltid kul att ses!
tog en kaffe på altanen som nu börjar bli färdig! golvet la jag igår.. blev så fint så fint.

shittans, blixtar och dunder säger jag bara! läskigt när blixtarna är så nära, viiisssttt?

nu vill jonas ha datorn och jag ska sova fr ska upp o jobba tidigt imorgon bitti!
godnatt kompisar, Puss & kram!

busybusybusy

har jag varit senaste veckan. jobbat hela helgen dessutom. plus att vi har målat o spacklat o fogat o grejat i lägenheten. men fint blir det!
har inte varit hemma på en vecka.. skönt o sitta här lite. men sen blir det stan, evevtuellt fika med tjejernaa, och lite ärenden på stan & sen ska nog mamma fylla i min utväxt. blir la bra.

jag & carro kollar resor för fullt föresten, blir nog grekland verkar vi har bestämt oss för. jag har inte varit där, så det blir underbart. en liten mysig ö.. ja!


nu ska jag äta frukost och sen blir det duschen!

puuuws

lackat

sitter o målar naglarna, hatar att jag aldrig kan låta det torka ordentligt. får alltid göra om det. men nu ser det fint ut & detta är mitt favorit nagellack på sommaren.. Mavala miami 75.



nu ska jag äta lite grann och sen bär det av till jobbet. direkt efter det blir det att hjälpa jonas att komma iordning i lyan som sagt. blir kul! är ledig imorgon, skönt.

sitter & kollar resor o har nog kanske bestämt mig för ett nytt spännande resmål.. jonas kankse inte kan åka med mig dock, för han har praktik i augusti & september. kan inte missa det såklart. därför blir det kanske jag & carro som åker faktiskt, det blir också bra, såklart. annars åker jag själv. måste ha sol. ska lösa sig detta! jobbar 10 dagar till sen har jag min "semester".

nu, mat!

Pusssssii

godnatt

ligger i sänga med lappisen, nyduschad o fin! ska läsa min nya tidning och sen däcka som ett litet barn. sjukt trött
tror dessutom att jag börjar bli lite sjuk.. förkyld osv. får bara hoppas det inte är någon svineflue. är livrädd för den. behöver man det, tror ni?

imorgon blir en fin dag, börjar iofs jobba 16 - 21, men efter det blir det hem till jonas nya lya och hjälpa till o greja! han flyttar in imorgon. känns så kul! kommer väl ta ett tag innan det blir ordning på torpet, men kommer bli grymt.

igår var föresten en grym kväll. satt hos lucas först ett härligt gäng och sen blev det stures för lite öl & bowling! amazing att jag kunde slå 6 strikes med så många glas rödvin innanför västen.. hmmm. aja, kul vart det!

NÄ,nu har jag inte tid med er längre!, som pappa brukar säga.

godnatt goingar

RSS 2.0