halleluja!

fångarna på fortet kommer tillbaks i höst! mitt favvoprogram. men det kanske inte är det längre, vem vet? älskade det när jag var liten iaf och önskar att det är lika bra nu!
hoppas på att få samma känsla som när man var liten och det gick, hela familjen samlad i soffan, ätandes på ostbågar! hehe. mysigt anyho! den känslan fick man bara av fångarna på fortet och rederiet.. och tre kronor förstås:)


vad gör ni idag allihop? jag vill hitta på något, gå & bowla eller dricka lite vin eller nåt. bio kanske.. men alla verkar slöa?? :)

kraaaam,




socker,

sitter & lyssnar på kent, gör det lite då, men inte ofta längre. carro & stefan hade biljetter jag kunde fått nu när dom var här för två veckor sen. varför gick jag inte?? var lite krasslig & orkade inte ta mig till göteborg, och jag har ändå sett dom så många gånger, men ojsan vad jag ångrade mig efteråt! jaja, det går väl fler tåg!


har funderat på ett inköp ett par veckor nu,
vita dr. martens i mocka. sjukt snygga till våren & bruna ben..
tror det får bli så.

glamour.se

omg,

GEEEEEEEEEEEZ, vilken nyhet att ricky martin är gay! men fint för honom! :)


denna dagen har varit otrolig slapp.. inte gjort mycket vettigt. suttit i solen en stund på balkongen annars inte varit utanför dörren. lagat lite middag & nu är det slappkväll- igen. man behöver visst det ibland! :)

imorgon blir det jobb, & även på torsdag. sen firar vi 5 år på fredag & lördag är det mera jobb! det är bra det,skönt att jag jobbar på dagen 7.00-16.00 dessutom, så man ändå kan ha lite påskmys på kvällen! & tjejerna pratar om göteborg på lördag?? hmm.. frågan är hur sugen jag är på att trängas med folk på påskafton, återstår att se! var ju rätt längesen...

har faktiskt kikat runt lite efter utbildningar här idag.. aldrig känt sånt pluggsug som jag gjorde där för en stund! har däremot lagt sig lite nu, :P men finns massa kul man skulle kunna söka. tänker mig mer kurser & sånt än att sätta mig i skolbänken i sisådär, 3-4 år. men det är ju iafl en början! får väl se,,


kramarrr till er.



slappppeeekväll!

nu blir det riktig slappekvälll. hade ju inte ens tid att vara bakis igår eftersom jag jobbade heeela dagen. men det gick fint! :) har jobbat idag också så nu är jag tireeed :P:P

i lördags körde vi på lite möhippa i smyg då förstås, för syster emelie. det var jättemysigt. vi kidnappade henne och åkte ut till björboholm och bastade och badade i poolen, åt gott och drack mycket gott! hade jättemysigt! poolen var dock kall, då poolkillen hade sänkt graderna istället för att höja dom :P så, hela 16 grader vart det! men med ett par drinkar i kroppen klarade man det fint ändå.
vi vart inte så taskiga på denna möhippa, emelies man jakob hade det dock lite värre!


jag har precis kommit hem efter en shoppingturne på jysk,öb & maxi. blev dock inte så mycket mer handlat än mat. lite gott godis också och första påskmusten för i år! man måste ju ha lite gott när det är måndagsmys, med massa bra på tv. t.ex boston tea party. MISSA inte detta för guds skull!

påtal om mat så var jag emelie & lina & åt på delideli förut, så hiiimla gott där verkligen.

nä! nu blir det lite two and a half men! Puss på er vänner.


vi i lördags...isvak

lånad av bildochord.se

längtan,mmh!




hi



lite ljusare blev håret! kass bild, orkar inte ladda kameran. är nöjd iafl och känner jag mig själv rätt är jag nog blondie innan sommaren.

Nu ska jag strax till stan & fika med fina emily. skönt väder idag också, kanske blir att sitta ute??
ikväll blir det nog bowling o en öl kan jag tro!

PUUSSS!,


hej friends,!

vill verkligen skriva om något intressant.. men har noll inspiration på denna bloggen. tror att jag kanske ska byta?? men till vilken?

ett återkommande ämne är ju iafl håret och har en riktig tråk&trött dag så är sugen på lite förnyelse.. bad mamma att toppa mitt hår och kanske även försöka göra det lite ljusare..... blondering i det röda hörni, kan bli hur som helst men ni får se reslutat sen kanske! nu sätter vi strax igång här iafl..

vart sugen på bio ikväll, men alla är slöa, & jonas är slö han också. vill se alice i underlandet men bestämde oss för att se den på 3D bio nästa vecka istället, när vi firar 5 år tillsammans! <3



NÄ, hörs sen! kram




fjälla,!




ja hej hörni!
fjällen var grymt som vanligt! saknar after skiiin & den goa solen. vi hade mysigt vår lilla stuga!

håller på att sy upp ett par jeans.. & gör mig iordning samtidigt,
mår mycket bättre idag, fortfarande sjuk men ändå så jag kan träffa lite tjejor en stund ikväll! ingen feber längre men ska ta lugnt..

äsch. har ingen ork för detta. kanske kommer ett roligare inlägg sen-

Puss




ojnevojne!

ligger hemma & är sjuk idag, riktigt trist. hoppas jag är bättre imorgon!
har änna vart lite dött här. igen. men så kan det vara! imorgon kommer en lite längre uppdatering..

Godnatt!,



fest på after ski just i denna sek

0-4522d1387cccc495f91739550ee5471d.png

Kolla varifrån!

fest på after ski just i denna sekund full och go!puss


såhär fint har vi det just nu efte

0-44f2511b1f8af68a72975ddb899c51f2.png

Kolla varifrån!

såhär fint har vi det just nu efter en dag i backen! Så här fint smakar aldrig en öl!puss kompisar!


brrr,

lika fint väder idag, men fan vad kallt det är! höll på att förfrysa igår.
men mysig dag var det iafl, lunchade & fikade med emily & milla hela dagen. ni är fina ni!

nu ska jag ner till ingared & hälsa på innan jag börjar jobba kl 14.00.. hoppas det går bra med armen på jööbbbe! still hurts. Puuuusssssss!






tattuuuwering!



där får ni en liten titt! svullet och jäkligt nu men det är snart borta!



AJAAAJJAJ!

jag fick ett litet ryck och VIPS så vart jag tatuerad på min underarm! är nöööjd och ajajaj vad det svider hörni!

imorgon kan ni få se en bild :)
Pussss.



here comes the suuun, little darling,

gud vad härligt när solen skiner! allt känns så mycket lättare redan. VÅREN ÄR PÅ G!!!

längtar så sjukt mycket till jag & jonas åker till kroatien i sommar.. ska bli underbart. vi har det alltid så mysigt & bra när vi är där. någon gång skall jag bo i croatia;!




åååh, älskar!

totrorötottot

hej vänner!
ligger i sängen med laptopen, det är fanimej bäst ibland! ligga i timmar & läsa skräpbloggar.. många bra också förstås! blir mer & mer kär i bröderna schulman

här står det stilla som vanligt,,
vad har hänt sen sist? lördagen var en lyckans dag för oss allihop såklart! himla mysigt & fint, emelie & jakob så fina såå :)
på kvällen sedan gick vi till milla & andre och sen vidare till hotellet och det resulterade i att jag var soffliggande hela dagen med pizza igår,.

på lördag blir det en fin vecka semester i fjääällla! :)

har också bestämt vad min nästa tatuering kommer bli, ska boka imorgon tror jag,!

kram till er,cill.


RSS 2.0