jobbjobbjobb

usch vad tråkig vecka jag har framför mig.. jobb varje dag förutom imorgon :( stackars mig. i detta väder
MEN imorgon ska jag iafl till stranden och steka hela dagen, vill någon med??
har föresten varit på grym massage idag på morgonen, indisk helkroppsmassage med varm olja.. mmm.. det blir det fler gånger, vill jag lova.

nu ska jag ta något gott o äta sen blir det duschen! puss

fääääst

festen igår var hur lyckad som helst, hade grymt roligt! tror jag faktiskt att alla hade?? :)
underbar mat, vackert väder & trevliga människor.. norrmännen vart o hälsade på också & det var ju såklart kul att se dom igen!

har varit o solat & badat med älsklingen o det var mysigt.. helt sjukt det är 30 gradet liksom. i lilla sweden. underbart!

emelie, klart vi ska hitta på något i veckan trots att jag jobbar! jag är ju ändå så ledig på tisdag & torsdag så det kan vi nog klämma in`?? minigolf & bad :)

sayonara!

i've got sunshineee..

igår vart en mysig dag som spenderades med emelie & isac. och jonas förståss.. vi var o badade och solade o hade det fint med god mat & mycket soool :)
På kvällen blev det öl, kan tänkas en för mycket.. på savannen & sen gick vi till linnea där det var lite folk. Skulle badat, men blev tyvärr inte så. mysigt med nattdopp. Jag & alex tog taxi hem o handlade en god burgare på torget. mumma


Nu bär det snart av till ingared för 50årsfest. ska bli grymt kul! alla samlade. tyvärr måste jonas till akuten ikväll för han kanske har fått en spricka eller nåt i armen när han o rickard brottades igår.. så vi får se om han dyker upp! hoppas det älsklingen :) Puuuss på er kompisar.


nooooooooooo

mitt hjärta blöder.



R.I.P michael jackson




hej alla fina

Har nyss kommit hem från promenix med älsklingen. innan dess vart det jobb. känns tungt när det är så fint väder, fast det gick bra ändå! är ledig nu fram tills måndag så imorgon på förmiddagen ska jag och jonas äntligen träffa emelie & isac och åka ut o sola o bada och kanske äta något gott! på kvälllaaa blir det lite ölbrännboll vad det verkar! bra fredag får vi tro och hoppas!

behöver verkligen ha en ny bikini,, men hittar inte så många som faller mig i smaken i år..
exakt en sån här vill jag ha:



Nu ska jag titta färdigt på Seinfeld och sen duscha o göra mig iordning och sussa så gott. upp tidigt imorgon ju!"

Puussss & godnatt. Hesk dok!

jobbjobbsolsol

älskar vädret, älskar det ännu mer om det stannar här resten av sommaren! snäällaa!
jobbat idag ju, & efter det gick jag till melina och åt middag o sen åkte vi in till stan & tog en glass på torget.. nu har jag o älsklingen promenerat och druckit cola i solaaa!

imorgon kanske det blir ännu mer jobb.. hos carro & stefan?? vi får väl se, skall ringa henne nu.
vore ju fint att blanda nytta med nöje om man säger så! jobba lite, sola lite, jobba lite, bada lite i poolen...osv.

CIAAAAAOOOO!,,

godmorgon 06.45

rätt skönt att komma upp i tid faktiskt, dock tråkigt att jag ska jobba till kloockan 4.. ska strax ta bussen till jobbet. men blir fint ändå!  jag får sola senare. imorgon ska bli grymt väder och jag har sagt att jag ska bada denna veckan.. har ju inte gjort det ännu??!
lite kubb och bad någonstans. kankse.

jonas ligger uppe o sussar.. det är fan inte lätt att gå upp då alltså.,men! nu är jag på G!

sayonara!!

ojojoj

skoj igår i ingared, jättebra kväll o vi slapp regn.. kom iofs lite på natten där men då hade vi redan lekt färdigt och grillat o mumsat! min syster hade folk hemma två hus bort från melina & sarah så vi avslutade kvällen där, carro & stefan höll till där o det blev lite för mkt dricka och kankse lite för sent.. så blev att sova på soffan hos emelie & jakob! mysigt
nu är jag hos jonas och åt världens godaste pizza förut.. behövdes verkligen idag.
har nyss duschat & ska slänga på mig kläderna o gå med jonas till maxi o handla god mat, parma & oliver o kanske en god ost... mmm. blir fint! Slappkväll idag, ska bli så sköönt!

hade ni det bra igår? hoppas det! Puuusss.cilli

glad midsommar!

håhåjjaa godmorgon! nu är jag hos jonas, ska slänga i mig lite frukost o sen hem o duscha o göra mig klar. åker till ingared vid 3-4 tiden o efter det är det igång! blir kul! ska bli kul att träffa daniel o hans kompis från amsterdam och alla dom andra man inte träffat på länge :)
hade tänkt sticka ut och plocka blommor till en midsommarkrans, men nu är det ju så blött ute & då blir det inte lätt ju..
kankse köper en på vägen!


Trevlig midsommar allihopa!! o hoppas det blir soligt och fint! PUSS,,

världens roligaste blogg

jag har världens roligaste blogg, jag vet!
min kamera används inte speciellt flitigt, typ aldrig numera.. jättetråkigt och skall bli bättre på det. midsommarbilder o framåt skall jag försöka att lägga upp, det är ju roligare med bilder. såklart.

vad ska alla göra på midsommar? vi ska ha grill &mys, 5kamp o god dricka i ingared, blir en hel del folk & tror det blir grymt!
köpte en söt klänning igår också,till midsommar.. stod mellan knallrosa och svart. kände mig tråkig som alltid kör på svart så då blev det en rosa! blir nog fint.mh!
fick hem mitt paket med kläder igår med sidentunikan i turkost och sandalerna, dragkedjan på sandalerna var dock trasig så fick skicka tillbaks dom och vänta så snällt på ett nytt par. fan. vill ju ha dom nu.

imorgon är jag ledig och caroline kommer hit & mamma ska fixa våra hår & så ska vi äta god lunch o mysa. inte ofta carro san är hemma i texas längre så det blir kul :)

snart kommer sexandthecity & innan det blir det fotbad. Puss kompisar!

grillad kyckling

äter jag nu. till frukost. gyyd vad gott det är. lite småbakis fast inte så farligt, hade grymt kul i öltältet igår. vädret var ju förjävligt som alla vet. ärligt talat.. vart är sommaren? imorgon sägs det iofs att det ska bli 18 grader och sol här hos oss, och det får vi ju verkligen hoppas! synd att det inte kunde komma idag bara.. om det blir öltältet idag igen vore det trevligt.
jonas sover som en gris, och han vart ändå inte ute igår?! går inte att väcka, men skall strax springa upp o försöka igen :)

Är det någon som ska till tältet idag eller ska alla på potatisnatta föresten?

Puss på er

tennis

Kors är änna trött nu, jonas väckte mig vid 8 o sen har vi spelat tennis ute i ingared, jag, madde, steen, melina & therese.. herregud det var änna svettigt och skitkul! blir fler såna dagar, helt klart!
nu sitter jag här o har ätit macka och ska hoppa in i duschen och sen direkt till Alexandra o slappa.& imorgon är det upp till jobbet tidigt tidigt..men det är skönt. på kvälla mina kära vänner öppnar vår käre & trogne Onsdagsklubb, som faktiskt kan vara riktigt bra ibland! hatar hotellet såklart, men det kan ändå vara lite mysig sommarstämning. SKA NI MEEED? vore la nåt!


dushen nu! ciaaaaoo!


söndagsparty

snyft, sista söndagsparty är slut, men bra var det, som vanligt.. avsnitten har bara blivit bättre och bättre sen första.
imorgon blir det som tur är lite mer Filip och Fredrik då det är Boston tea party! woho.

Jonas är här och jag skulle vilja gå ut på en liten promenad, men så kollade jag på termometern och den visar 6,1 grad. KOM IGEN NU SVERIGE, DET ÄR FÖR FAN JUNI! det är nu man ska sitta ute hela nätterna och ha det mysigt. det är detta vi längtat efter närme ett år och vart är sommaren? den kommer några dagar o så försvinner den,  vill ha mysiga kvällar och nattdopp! nununununu.



love u filip & fredrik!

fikafika

jag & jonas kom nyss hem från en fika med ett skönt gäng på stan. fast nu är jag hemma hos mig & är sjukt glad att jag kom hem innan himlen öppnade sig & regnet öser ner. att det kan regna såhär mycket.. fy vad tråkigt.
äter en god räksmörgås och kollar på cashmere mafia, den är inte så bra. det är tom väldigt dålig tycker jag det verkar som..
Sen blir det myskväll med jonas & sista avsnittet av söndagsparty! blir fint.

Alexandra, jag saknar dig så mycket! drömde att du kom hem i natt och att jag sprang och kramade dig, men tyvärr så kramade jag dig för hårt och du trillade och slog i huvudet i marken och började blöda och blev sur på mig för all framtid. Låt det inte hända när du kommer hem på riktigt. :) miss u love u!


Puss på er!

godmorgon

trött morgon.. men nu har vi iafl fått lite frulle i oss och ska göra oss redo för göteborg.. ska flytta ur och städa jonas lägenhet idag eftersom han har sagt upp den! phew.känner mig inte jättesugen precis men det går väl rätt fort kan jag tro.
kollade min kamera & insåg att jag inte tagit ett enda kort sen typ 2 eller 3 veckor sen.. så det får bli en annan dag hörni.

så vad har man gjort sen sistens.. kubbkväll med lite öl på lygnared häromdagen, vart mysigt & varmt!
igår jobbade jag, kors i taket! första dagen på typ 2 månader.. :P men nu drar det igång här lite grann. ska bli skönt med lite pengar för en gångs skull.

Nä! en bild får ni och det är den senast tagna i kameran & ett till kan ni få. vill sitta precis där med älsklingen på det där lilla tåget påväg ner till stranden på Bol. nununununu!


sooommar

fy fan vad skönt det är! har inte haft tid att skriva hära på ett tag ju! fester,studentfiranden & påhälsning i björboholm & fint väder=inte så mycket datatid.
Nu står mamma & jonas o lagar god mat som vi ska äta häraa, gyyyd så gott. sen ska vi väl träffa camilla o andre en sväng, melina kanske joinar.. har inte så mycket mer att skriva för tillfället men ska försöka slänga in lite bilder osådär sen!

Puss & kram kompisar,

emeliee, vill träffas snart! vart ju änna längesen. :) Puuusss!

RSS 2.0