tjipp!

nu ska jag och j till emelie & isac o bebisplutten. vin, spel o tjöööt skulle jag tro! puss & skål!




hallihallå,,

hejhejhallihallå!
kom precis hem till jonas, kommer direkt från jobbet.. ska bara laga mat för imon o kika lite tv & så, sen bär det av till jobbet imorgon bitti igen..
idag har jag o jonas träffat emelie o isac en kort liten sväng! magen växer så fint o snart är det ju dags! ska bli så mysigt :)

igår tvingade jag o mamma med oss pappa till lager 157 och det fanns mycket att ha där, det kan jag säga! kom dock inte hem med så mycket.. men ett par klänningar & tunikor blev det iafl! :) har ju blivit sjukt stort sen jag var där sist.. man missade säkert en massa fint, så får nog snart åka dit igen!


hej & puss mina vänner.,

morning

Ännu en trist väderdag.. trodde det skulle bli bättre idag?? sitter bara o kollar resor dagarna i ända.. jag & jonas flyger och far här någon gång i slutet av augusti. räddningen!!

jag har en go känsla kring denna dagen trots vädret, MEN vad ska man hitta på?? något kul, vad gör ni idag? jonas kommer hem ikväll & jag börjar inte för ens 16.00 imorgon.. vore fint med bio eller biljard, men han är nog tröttttt efter en vecka i amsterdam.eller??

emelie, vad gör du idag?? vill ju se lyan! :)



lara stone btw! het tjej


peacocks&feathers

sitter på mitt rum och målar.. hade iafl tänkt att måla. men fick till slut inse att jag inte har en enda duk eller bra fungerande pensel kvar. måste inhandlas!! så blev tyvärr bara lite kladd med akvarellen sålänge... och det är inte riktigt min grej. olja is the shit!!!1 synd att man känner sig inspirerad för en gångs skull o så har man inget att fåå ut allt på! jaja, den kommer väl tillbaks.

saknar jonas nu, men snart kommer han hem. ååååh.
hoppas ni har kul hjärtat! :)

imorgon blir det jobb.. 12.30 - 21.00 sen kommer min snälla kusin och hämtar upp mig och kör mig raka vägen till 83årsfest,,(moster lise, kusin robin och kusin simon fyller alla år.) blir fint.
sen är jag ledig söndag måndag, då kommer haaan hem o det blir såklart mysigt ju,.

har varit hemma hos sarah ikväll.. balkonghängt med henne o melina o haft mys,.!


nu ska jag föna håret. göra mig natteeeeklar och lägga mig i sängen med datorn istället.. (bästa vännen för tillfället.)
pussss ciaoo



fun,? not so much

hängig blir jag av detta hemska väder.. ärligt talat. VART är sommaren? snart augusti. iafl tur att jag o jonas åker iväg en vecka eller två sen.
hängig är jag av andra andledningar också idag känner jag.. usch vad tråkigt. jävla pulverkur också. lever på vatten och pulver. omg, mitt eget val iofs. men ändå. sux.

ÄSCH nu ska jag inte vara sån. men ibland har man sämre dagar. Ska sminka mig nu, sen bär det av till jobbet. men imorgon är jag ledig, ska bli så skönt! :)

positive thoughts!!




hola at ya!

kom precis hem från björboholm där jag har spenderat två dagar nu..har varit mysigt, alltid lika härligt att vara där med carro och stefan! bilder kommer nog sen.
sitter o dricker te nu.. ska strax duscha o göra fotbad o allt som hör till. ska bli gött. sen sova. är sjukt trött
och så ska jag ringa älsklingen, som är i amsterdam ett par dagar med killarna & säga godnatt.
fick precis ett videomeddelande på mailen av honom från amsterdam,från Heinikenmuseemet! Love u! <3


föresten, vart fasiken är sommaren? tänker inte bo i detta land längre. suger


Sayonara!

colouring

är hemma hos jonas efter en god dag i värmen.,. LEDIG IDAG! har fikat med sarah och melina i brobacka, sen åkte jag melina & jonas till vinden o leta prylar till lyan, hittade dock ingenting idag.. sen god tortellini & olivlunch här och nu har jag satt igång att måla en tavla.. känner att man är lite ringrostig dock så får se hur det blir, och vad det blir. men kul är det.. känner mig redo att börja sätta igång igen!

niclas kommer snart hit och dricker en öl eller två.. blir najs. nu ska jag fortsätta! SAYONARA!





uncool

ibland blir man så trött. förstår mig inte på människor..,,













" "



sleep tight,,

goodnight

vet att min blogg är helt värdelös, borde stänga den. kanske börja med en annan istället. eller inget alls. det är nog inte min grej, det här.

hur som helst, har jobbat hela helgen och idag, jobbar imorgon.. jobbar jobbar jobbar. det är kul, men samtidigt suger det. vill aldrig ha ett vanligt jobb. vill bestämma över mina egna timmar, min egna tid.
äsch, lite mer positiva vibes vore väl bra här vaa!
ledig på onsdag iafl, andre sa att dom ska till liseberg då, vore ju gryyymt.. varken jag eller jonas har några pengar dock.. men vore grymt! får se.
kanske far till jonas sommarstuga i helgen,verkar inte vara så många som kan följa med, men vad gör väl det? båt och lite sol och lite grill och god öl är ju aldrig fel ändå.

ska föresten sätta igång och måla snart igen. färger ska inhandlas och dukar ska spännas! jajjämensan.. har saknat det där lite grann. blir bra.

har inte heller berättat för er att jonas har köpt en lya, en stor etta här i stan och det kommer bli grymt där när det blir klart och jag ska bada badkar varje dag. inflyttning om bara två veckor så blir kul!


hit svischar vi med båten, mysigt ha!




nu ska jag gå ut och möta jonas sen går vi hem och sussar som små barn. Puss kompisar

who is it?

åååh, michael.. seriöst.. cryyy.
Who is it, liberian girl.. dirty diana.

såg minnesstunden igår,så fint. RIP!



ååh

IMORGON ÄR JAG LEDIG!! ååhhh vad underbart.

baby baby baby;

jobbat idag med.. dock bara några timmar.
nu är jag hemma o byter kläder o fixar mig. ska strax tillbaka till jonas o sen kommer melina o plockar upp oss, och efter det far vi till beachen någonstans. och äter pizza och badar. och bara är.







randoms


hejjj

luv.

luv 2. me & molkis


jag mamma & pappa grillade & hade mys hos carro & stefan.
midsommar

babylove, midsommar

RSS 2.0