resfeber!

nää, inte riktigt men känns alltid lite stressigt innan man skall iväg.. hade velat att alla kunde åka med dessutom! kommer sakna alla massa, bara under denna vecka! :) o min jonas kommer jag sakna såå! haha låter som man ska vara borta i ett år!
hihi, men det ska bli härligt..

& kul att det är melodifestival på lördag! alltid kul att se sånt utomlands! :) & då borde vi kunna rösta på sverige?? eller? :D

nu är jag helt färdigpackad, hoppas jag. & snart kommer mamsen med sushi. jonas kommer hit o äter också..o senare tar jag tåget mot björbo.



ses om en vecka! Puss love!,



selini!

carro ringde igår & kom med bad news!!! hotellchefen på hotellet vi skulle bo på, ligger på sjukhus i Aten så hotellet är stängt.. men det visade sig inte vara så farligt, för vi får bo på ett annat hotell precis i närheten. All-inclusive, inga extra kostnader & lite lyxigare verkar det allt vara.. ligger intill en liten fiskeby som heter Kolimbari, som ser helt ljuvliiig ut..

har haft riktigt stora problem med packningen denna gången.. men nu tror jag att det ska vara färdigt. lite småplock kvar bara.. åker inte till carro & stefan förens imorgon kväll så det lär hinnas med. :)

nu blir det toppning av håret & fix med fötter & naglar sen mys med älsklingen!

So long, Puss!,natti




Blogg hothothot på balkongen! Snart blir d...

dsc00233 (MMS)

Blogg hothothot på balkongen! Snart blir det en kall dusch o sen middag och bosse o ingela! Puss


moorrrnn!

härligt varmt idag också, men åska & regn i luften verkar det som??
gör inte mig så mycket, för jag ska jobba ikväll & imorgon bitti. SEN ÄR JAG LEDIG, fy fan vad skönt det skall bli. har jobbat pretttty much nu sista tiden!
så på torsdag far vi till grekland jag & carråå! ska bli sååå fiiiint!

nu ska jag väcka jonas som vart ute i göteborg på examensmiddag igår & firade! han är lite tröttis idag verkar dte som! sen frulle också! PUSS!




gokväll i stugan!




har varit på Morom & handlat lite grann idag..älskar mina nya fina bestick!
affären ska stänga så dom har halva priset på mycket i butiken! har antagligen bara öppet ett tag till så skynda fynda! allt från Sia som ni ser, himla fint!

har även varit i björboholm med mellis & milla.. hälsat på carråå & stefan & badat lite i poolen plus bastat en sväng! nu blir det att läsa nya damernas värld & sen blir det nana, ska upp & hoppa tidigt imorgon.. jobb hela dagen, från 10.00-21.00.. puuuu. :)


natti vänner! puss.

RÖÖÖÖVin


bjuder på en motljus bild såhär på kvisten! sitter & dricker ett glas rööööv-in och ska väl snart traska ner mot stan tror jag?? hade tänkt att ta en bowlingkväll idag men tydligen stänger Stures 19.00 idag??? hatar röda dagar.
får hoppas att det finns något öppet i stan iafl!

JÄKLA SKEETVÄDER! puuuusssss,


godmorgon!

inte uppe med tuppen idag preciiis, men skönt är la det! är ju ledig! :)
lika tråkigt väder idag, ska bli underbart att komma till grekland & värmeeen.vill åka nu!
det var snöblandat regn här i alingsås igår hörde jag? & två plusgrader. det är ju maj tamejtusan!!! det är nu man ska sitta & grilla & ha det göttans..

i söndags vart det iafl fint!


vad händer idag tro? de flesta är väl lediga så något borde man väl kunna hitta på tycker jag..?
nu ska jag väcka jonas & sen blir det frukost. Puss!


crete,!

då vart det beställt, 27e maj åker jag & carråå till grekland! skall bli sååå härligt! all-inclusive hotell också, blir fiint! :)



nu ska jag strax göra mig klar för att åka till jobbet! kram!,



wonderland.



igår var jag jonas milla & andre på Alice i underlandet på 3d här i staan, underbar film! se den! :)
lugn kväll igår, däckade på soffan vid 12 & vaknade rätt nyss-så nu är jag utvilad! ska till Björboholm nu med mamma,pappa, tilde & mille! grillning & bad i poolen står på schemat! myyys!

Pusssspååni!

howdy

har legat hemma & varit sjuk nu i tre dagar... sååå tråkigt. & är fortfarande sjuk. ont överallt och hostig och jättesnorig.. kanske tom har feber fortfarande??? hur som helst har jag låtsats att jag är frisk & suttit ute i solen med mam & pap i flera timmar nu. ser ut som en prickig korv.. hur mycket fräknar som helst, tidigare har jag bara fått småsmå prickar under ögonen men nu har jag överallt i ansiktet??? :)
röd överallt, solen tar kan jag löva!

jonas ringde nyss & sa att han skulle till donken.. det är typ det enda jag kan tänka mig att äta idag, försökte få i mig smörgås förut men har ingen aptit..VILL BLI FRISK NU!!!!!!


nu blire duschen! puss,cill.




RSS 2.0