ååhhh

idag har jag klickat hem lite somriga grejer! inte så långt kvar nu... tänk er en riktigt varm sommarkväääll, go musik, lite grillning och en iskall öl! gyyy så gött.





men snart blir det ut i snön, traska ner till tåget & åka till jobbet! puss,

shoes!



snygg till ljusa jeans eller kjol!! blir coola!


nu laddar jag mp3n, ska ge mig ut en sväng. gå till jonas & sen kanske träffa tjejerna vore mys?? huggss,

pink,

hejjj, idag vart jag verkligen uppe med tuppen & har gått på stan med mamma en sväng,
har letat efter ett perfekt babypuderrosa läppstift nu ett tag eftersom mitt favvo är slut och trodde jag hade hittat det idag men när jag kom hem var det typ ingen färg på det ju! blev dock lite bättre med matt beige under meen blev så besviken! ska pallra mig in till make up store istället och be dom plocka fram det bästa!

har även hittat dom perfekta vårskorna som jag ska inhandla så fort dom kommer till butik!!

nu ska vi baka cupcakes! love, cillen





hola!

fick precis ett mms av carro. tror jag måste ta & ringa henne bums!!!

har precis färgat till skallen lite, mest botten & så.. men har lite nya planer fast mamma hade ingen blekning hemma nu så får ruva lite till på den iden!
har även sytt upp mina nya jeans, hatar när dom "korvar" sig över skorna så nu är dom en dm kortare iafl. ska sy in dom också men har nog inte riktigt tålamod för det idag..

vill till stan & ta en kaffe och kika lite..
får se vad jag hinner med, ska bara cupcakes tills på lördag också! hih


i lördags var jag kossa & kul hade vi!





puuussss.

haaallåå

sitter här & dricker en goooo TT och snart kommer min ride och vi åker till donken & handlar mat. sen ska vi till milla och mysa & dricka mitt goa fina vin jag fick av milla när jag fyllde år i augusti.. Har lyckats spara det tills nu, men idag kände jag att; THIS IS THE DAY!

skulle egentligen till carråå & stefan idag, men hon har inte kommit hem ännu så blir för sent idag. får ta det i veckan änna!!,


nä, nu far jag! love,cillen


inte utan min tt!

4d998fc9cc9c086090ca3d5352a04f76.png

Kolla varifrån!

inte utan min tt!


haha




fin bild. osminkad & dan,MEN där ser man att färgen är grymt braa, visst???

nu traskar jag till jonas i kylan! puusss.



haudiii!

ååååh är så tröttttttttttttttt, känns som att jag har jobbat 10 dagar i streck. fastän det bara är en dag & en natt. visserligen på samma dygn, men ändå liksom. har varit ledig idag iafl, men imorgon bitti bär det av igen! himla glad att jag får jobba iafl! sen är det en ledig helg, undra vad som sker?? melodifestival & lite gott lär det väl bli iafl..

är hemma & mellanlandar lite, hämtar lite kläder & så inför imorgon.. har inte varit hemma på 4 dagar för mamma har varit sjuk, har hållt maj borta. HÄHä!

mitt hår har äntligen kommit idag, färgen är tamejfan typ EXAKT samma som min egen, mellanbrun heter den, fast jag är ju änna redhead?? men himla bra iafl. skulle nog haft två paket dock, till mitt hår.. men ser bra ut trots allt! klippas till måste dte ju förstås, men inte alltförmycket, vill kunna göra kul frisyrer jöö! då krävs det lite längd!

bild kan tänkas komma om stund för den NYFIKNE!!


Puuusss pååå,er!



Seeeg

Hej vänner! Idag är jag seeeg, jag är sjukt hes också.. tappar rösten helt lite titt som tätt.
emelie & barnen är här..har precis ätit hemmagjorda hamburgare, NOMNOM!

följer upp lite här med löshåret, som FORTFARANDE inte har dykt upp. du hade tur du emelie som fick det på en gång, det tror jag! MEN, hörni. jag överlever utan ett tag till!'


påtal om emelie, så GRATTIS på 25 årsdagen! Hoppas du får en underbar dag & att vi kan ses snart allihop.


nu ska jag göra mig iordning, komma i lite kläder så jag kan gå uuut,.
Puss till er.






random!








sitter & dricker ett glas vin & carro är här o färgar håret & klipper sig.. hon ska sova här & imorgon blir det ingared & mysa! skulle egentligen jobbat men blir inte så, så blir mys hela dagen!

imorgon ska det bli snöstorm. ÄNNU mer snö liksom,! vart skall detta slyyta?? tycker iofs det är mysigt, & fint! hellre detta än slask & regn & blask.. kanske blir det lite pulkaåkning imorgon i ingared??? :)



tiiiips, CILLI TIPSAR! :D lol

Neutrogena, Visibly Clear 2 in 1! både facewash och mask. denna är mycket bra, faktiskt är det mesta från denna serie mycket bra! men denna är en favvo! finns på apoteket! runt 60kr..





Nu ska jag höra med mamma om hon vill toppa mitt hår också, ser ut som en risbuske i topparna.

ciaaao, Puuuusssss




RSS 2.0