heejjjo!

ååh är sååå osugen på att åka & jobba kväll. är trött på att jobba kvällar! får aldrig jobba dag ju, grrr!
är också trött på keeeeringen på No.14 som inte skickar mitt paket. tydligen har mitt löshår "tagit slut", jag undrar hur någonting som jag vann på aktion kan ta slut helt plötsligt? mycket märkligt. hon sa att det kommer senast på onsdag i nästa vecka men det får vi se då.

verkar inte heller på något oslo i helgen tyvärr, riktigt trist! vi vart så sugna påå't ju!
men istället blir det nog göteborg med mamma, emelie & carro. får se!

imorgon är det iafl fredag & jag är ledig, ska bli underbart!

Puuuss till er, nu går jag till tåget i det fina vädret!





hej mitt i nattaaa!

sitter & surar för att mitt paket från tradera inte har kommit ännu. kommer det inte imorgon skall jag lämna det sämsta omdömet everrrrr till henne på tradera!!!! ;)
betalade för nästan två veckor sen & har t.o.m ringt & pratat med henne, men hon var icke lätt att prata med inte!


Anyyyyhooo! :)

imorgon ska jag jobba hela långa dagen.. men blir kul, ska jobba med hanna & therese! :) & bibbi förstås.'
i helgen blir det antagligen oslo, ska prata med moa & höra om det är ok först bara, men blir skööönt att komma iväg ett par dagar.

vi har möblerat om & tvättat & städat hemma i jonas lya idag.. var välbehövligt & nu har vi två soffor istället för en så nu får några fler kompisar plats! :)


nääää. nu blir det ett par avsnitt av paradise hotel sen nana!
ciaaao admigos!

PH!!!

i love Paradise Hotel. haha seriöst.. har inte följt det denna gången men fick ett ryck igår kväll/natt att jag skulle se det från början.. haha. kan inte sluta. har redan sett 20 avsnitt :D älskaaar det!

ska ner & kika i brevlådan nu sen beger jag mig till tåget. ska jobba mellan 16-21 ikväll. efter det får vi se vad som händer! :)

Puuuusss. cill



hejjj

mitt paket har inte kommit idag hellllerrrr, emelie hur lång tid tog det för ditt att komma fram???
villha nuu!



sitter vid min "gamla" dator & kollar massa gamla bilder. hittade en där jag vart vääldigt mörkhårig!
tror vi var på surf n turf här emelie??? :)





looooove.cill

heii

hittade en bild från något rajraj för ett par veckor sen! mellis är fin!


när jag kom hem frn jobbet idag hade mamma städat lite på mitt rum, eller röjt ut deras skit härifrån. har blivit lite av ett förråd här när jag inte har varit hemma så mycket. MEN NU är det så mysigt här! hon har bytt plats på sängen också och jag ääälskar att sova på nya sätt!! nybäddat & härligt är det också!

ligger & läser bloggar.. herregyyt, vad är det egentligen man inte kan få nog av? jag läser kanske 30 bloggar om dagen. INTE ALLTID givetvis, det har man ju inte alltid tid med, men jag har ett system på det så jag inte ska missa någon av favoriterna. haha. jag läser många vettiga bloggar visst, men herreguuud vad mycket skräp jag läser!! vissa bloggar förstår jag inte hur jag kan ha fastnat vid.. MEN men, det är väl något av ett beroende, och det är också väldigt avkopplande ibland måste jag säga.


mitt hår har inte dykt upp idag, hoppas att det kommer imorgon. är riktigt sugen på att testa det nu. & hoppas det är rätt färg.. tur me en mamma som är frissa annars förstås!


imorgon kommer finaste farmor& farfar hit och klipper sig & fikar & myser!
puuss, godnatt,



Haudiii!

Nu är jag hemma en liten stund innan det är dags att gå på 40års fest! min älskade morbror fyller år. & det gör även niclas så ikväll blir det nog att fira honom lite grann också.
insåg precis att jag har typ 0 kr på mitt konto tyvärr. så blir nog inga utsvävningar :D

imorgon blir det äntligen lite jobb!

vann min första traderaaktion igår! tänkte prova på lite löshår, har ju aldrig gjort det & man har ju ändå testat typ allt annat liksom!  är trött på min mellanlängd nuu.
sånt här svallande hår kommer jag ha sen ;) haha.






Pussss vänner.
ha en fin lördag!


friday i'm in love!

heeeey! idag vaknade jag & jonas vid 9 och sprang ner till gymmet, som han har i källaren!! perfekt.. blev inte så mycket mer än en halvtimme men ändå skönt! kom precis ut ur duschaa & ska fixa iordning mig och sen blir det lunch någonstans med milla..

ikväll blir det mat & öl hos hannah i hennes nya lya! blir trevliiigt,

igår var jag & carro hos emelie & havanna hela dagen nästan! var jättemysigt, lilla havanna är så goo!





summer,,


looooove missoni!!
vill springa runt i värmen i denna underbara kläänning nuuu. vill ha sommar. känns så sjukt långt bort just nu bara.. shorts,sandaler, bikini, klänning, gooo kall öl i solen! en fin köttbit på grillen....... är nog inte ensam om att längta efter det nu skulle jag tro.. :)

nu är det på med mössa, halsduk vantar & tjock jacka. ska bege mig ner till stan o möta mina älsklingar, ta en fika & kika lite. det är också fint!, fin som snus!

föresten, sjukt synd om carro & stefan som skulle till florens i dag.. magsjukan kickade tydligen in i morse så dom kom inte iväg. trrråkigt för er tycker vi!


Puss, haudii.


måndag,

haudii mina vänner.. idag har jag bara umgåtts med min älskling, kom precis hem nu.. är aldrig hemma längre så faktiskt är det himla skönt!
inte mycket har hänt idag, men chinamat fick vi i oss iafl! det var faktiskt mycket gott,fast fick ont i magen direkt efteråt. hmmm, kanske är det därför jag aldrig äter det??

jag är sjukt rastlös.. vill jobba. har inte ens någon ork att söka jobb för tillfället. är inne i en svacka, skulle behöva något helt nytt, tror jag.
har inget jobb uppskrivet på hemsjö för tillfället heller, men dte kommer så småningom!

har läst i massa tidningar idag, om resor bland annat, fanns massa intressanta ställen som man såklart ivll åka till.. men läste även en hel del om kroatien & favoriten hvar och åååh vad man längtar tillbaks då. i sommar blir det så, sa vi! kroatien är allt bra vajjert..

imorgon åker carro & stevestrange till florens, fusk! är nog himla fint där. HA DET SÅ GÖÖÖTTT! puss till er!


hm, lite besviken är jag.,

nog om det.

nu blir det facebook & onödigt läsande på skräpbloggar! SKÖNT skare bli!"

kram,natti!

,,



hååår, detta hår! hur skall man ha det?? saknar mitt gamla långa lockiga såååå, men det tar ju sån tiid för det att bli långt! gillar också mitt blonda korta...

översta bilden är från cypern & andra bilden från milano, ser lite lol ut!!!

Hej underbara dag!

VILKET VÄDER!!!! love it! såå fint, glittrar överallt.

emelie & barnen har sovit här i natt & gick precis till sarah,axel & edvin och ska ha playdate! :) & nu sitter jag & mamma o väntar på att caroline och stefan ska dyka upp här.. dom ska klippa sig idag!

undra vad man ska hitta på idag?? jag & jonas pratade om att kanske köra en liten bowling ikväll. vore ju nåt!


återkommer nog sen!

Puss!



godmorgon,

idag vaknade jag sent.. typ 12. brukar inte gå upp så sent, men ibland kan det vara skönt vetni! fast har fortfarande inte klätt på mig eller gjort mig färdig.. måste göra det nu!

vad skall man hitta på idag? jag hade ett förslag på att åka lite härlig pulka ikväll men vet inte om någon nappar!
annars blir det kanske bio, sherlock holmes isåfall. vi får väl se!

har föresten bokat resa till fjällen nu, v 10 bär det iväg! så det är ett tag kvar men längtar såå! självklart vill man ha sol & värme också.. men det går inte att jämföra en fjällsemester med ett solsemester,. så solen får jag vänta med lite till. vi är många som åker, så det skall bli grymt!


bild från tisdags... orkar som sagt inte ta bilder längre, jättetrist. fast det är mest för att mitt minneskort är fullt & jag inte orkar lägga över bilderna till datorn. webcam 4 the win!




NÄ, nu blir det en uppryckning här!

Adios,puss.

hola!,

hejsaaan. hoppas att allt är fint med alla,!
tilde är här & busar idag, hon har sovit här. myysunge.

ikväll skall vi sitta här hos mig ett gäng tjejer & äta lite gott & dricka lite gott.. Melina fyller år imorgon så vi ska fira henne idag! får se hur kvällen fortlöper änna,!

nyår & allt vart bra föresten, innan raketskjutningen iafl! men det gick ju bra trots allt, som tur var!

nä nu orkar jag inte sitta vid datorn mer, har änna tröttnat på det!!

Puuussss på er, ha en härlig dag i kylan!

ute på promenad i kylan! Kanske ta

50b701f51e0c746277199d60794436d0.png

Kolla varifrån!

ute på promenad i kylan! Kanske tar en donken också!, vore gott! Puss vänner


RSS 2.0