krans!

jag har knåpat ihop en krans dagen till ära! & nu bär det av! PUSS!

GLAD MIDSOMMMMMMAAAARRRR!!!

mina fina vä'nner, jag önskar en en underbar dag i solen! Mycket sång & skrat & mys!
PUSS!

kvällen!

God kväll hörniii!  sitter & lyssnar på goa robynlåtar & försöker städa på rummet, behövs verkligen vill jag lova!
haha, tror ingen kan förstå hur det ser ut här... blä!

i helgen har vi befunnit oss i ludvika på ett jättefint ställe med jonas härliga släktingar! hade hyrt ett stort vandrarhem som låg precis vid en jättefin liten sjö.
vi hade faktikst fint väder hela dagen igår & det blev grill,bad,kubb & brännboll! himla mysigt måste jag säga! :)
men skönt att vara hemma igen ändå. imorgon drar min jobbsommar igång på riktigt & den börjar hårt måste jag säga! börjar 6.45, så blir att rulla ur sängen tidigt.

& snart midsommar! ska bli så härligt, då är jag ledig fredag,lördag,söndag & vi tar våra fina vänner & åker till jonas sommarstuga i lysekil för sista gången antagligen.. hans föräldrar har köpt sommarhus på brännö istället! INTE FY SKAM DET HELLER måste jag säga! :) ÄLSKAR brännö.. där alla åker på sina flakmoppar & dansar på bryggan!

joo, men midsommar i stugan blir fint!

gammeeel bild på oss, från 2006!på väg ut mot brännö!



NÄ! nu ska jag sätta sprutt här! Puss,natti!

trööötttt

har knappt vaknat till liv ännu efter en hård kväll igår.. hade galet roligt iafl! :) först mys utanför milla med tjejerna & andre & sen öltält med alla fina!
vi sprang på idol-erik & hans band i tältet senare på kvällen, slutade med efterfest med dom på hotellet. gratis bira & härliga människor! på vägen hem i min ensamhet hörde jag emily & kille från bandet(hette han jack?) ropa på mig, men kunde inte se dom någonstans, visade sig att dom stod på scenen på torget så där hängde vi en stund innan jag stupade i säng.

ikväll blir det luuugnt för min del, imorgon åker vi till ludvika på släktträff så kan nog behöva sova lite. & äta godis kanske?? :)

vad härligt det var med lite regn idag föresten! sånt där härligt sommarregn, så nu luktar det så gott,!


bezt friends!!


sooommar

underbart väder idag,precis som det ska vara varje daaaaggg nu ju!

jag emily & alex har legat på alex altan hela dagen lång & solat & nu äter jag en smörgås med gorgon. MMMM;!

nu ska jag försöka hitta något att ha på mig innan jag traskar bort mot alexandra igen, där vi ska grilla & dricka rosé ikväll! kanske ett besök på onsdagsklubben också! Kraaam,cillen

night!,

hej på er, kom nyss hem efter första onsdagsklubben på hotellet, har haft kul men man hade så mycket roligare där förut?? inte så konstigt kanske.. men vart har alla tagit vägen??
träffade lite folk jag inte har sett på länge, bland annat jocke!, vi sa att vi skulle ses tillsammans allihop en dag emelie?? :)


har fortfarande inte lagt in greklandbilderna på datorn,.. men imorgon skall ni få se! är jättetrött så nu ska jag sova himla gott.

nästa vecka kommer både moa min moa & anders min vän hem! det skall bli en härlig reunion. :)


Puss & godnatt till er, cill.



hej vänner!

ÄR som vanligt rätt stillastående på den här bloggen... haha.
har inte haft tid sen jag kom hem i torsdags! eller har haft bättre saker för mig, rättare sagt... :)
hopppas ni har det braa!

men i grekland var det underbart iafl, skööönt att bara slappa med sol & bad. & god mat,. har inga bilder här på denna datorn, men skall visa er senare! :)

vaknade sent idag, & är jättepollenallergisk & känner mig slö.. men ska göra mig iordning nu sen hälsa på syster & barnen en snabbis innan jag ska jobba vid tre-tiden..


såg föresten att mitt mmsinlägg hamnade på sniskan, men gud vad glad man blir av fina blommor! lyser upp hela lyan ju.


Puss till er, cillen!



Blogg se vilka underbara orkideer jag har ...

dsc00257 (MMS)

Blogg se vilka underbara orkideer jag har köpt precis! Man blir så glad! O jättegod kvällsmat som jag ska äta till sex and the city nu! Godnatt love,cilli


RSS 2.0